Referenties Testimonials

Referenties

Referenties

“Hilde heeft de zichtbaarheid voor Skyscanner, vergroot in de online, print en TV media. Bij Skyscanner willen we resultaten kunnen meten, wat lastig kan zijn met PR, maar Hilde staat hier voor open en heeft samen met ons hier manieren voor gevonden. Hilde is erg fijn om mee te werken, heeft altijd veel ideeën, is enthousiast, recht door zee en werkt hard om de beste resultaten te krijgen.”
Marijke Cortenbach, Growth Executive Skyscanner

"Hilde weet precies hoe ze verrassende en boeiende berichtgeving in de Nederlandse pers kan realiseren. Ze werkt zelfstandig en is een echte self-starter; ze heeft niet veel begeleiding of uitleg over de producten of diensten van onze klanten nodig. Aangezien Hilde een doorgewinterde PR-consultant is, weet zij met welke journalist zij contact moet opnemen en welke specifieke inhoud zij moet aanreiken om de juiste media-resultaten te krijgen." Chad Torbin, Principal Speakeasy Strategies, VS

"Hilde Kok is mijn vaste freelancer in Nederland. Haar ruime ervaring, breed netwerk van mediarelaties en haar kennis van technologie, lifestyle en consumentenpers maken haar tot een waardevolle PR-professional. Ik weet dat ik op haar kan rekenen om resultaten te bereiken met kwalitatieve artikelen. Het is een waar genoegen om met Hilde te werken, want ze is altijd professioneel en flexibel.
Alice Suh, Head of Global PR, Deezer

"Hilde werkt al best wat jaren voor Het KunstPodium. Hilde is een vakvrouw, denkt mee, komt met ideeën, bedenkt ‘haakjes’ en weet de juiste snaar te raken als het om de gewenste uitstraling gaat; in woord en beeld. Hilde werkt zelfstandig, maar ze voelt als een naaste collega en part-of-the-team." Monique Heuts, directeur Het KunstPodium

"Hilde heeft een schrijfstijl die ze goed weet aan te passen op de doelgroep. Ook begrijpt ze wanneer zaken urgent zijn en handelt hier dan ook naar.  Zo krijg je als klant het gevoel dat ze weet waar het over gaat. Ze geeft ook advies op maat, en geeft duidelijk aan waarom zaken wel en niet werken. Ik werk graag met haar samen."
Bestuur PR & Communicatie, Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers

“Hilde knows exactly what Dutch publications want and her relationships within the media are second-to-none. The calibre and quantity of coverage she secures regularly for clients is testament to the trust and respect journalists have for her.”
Jill Alexander, Alexander PR, London

Referenties Hilde Kok

Contact

Wil je meer info, voorbeeldteksten of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met me op. Dat kan telefonisch of per e-mail.

T +31(0)6 296 22 599
E hilde@indeschijnwerpers.eu