Referenties Testimonials

Referenties





Referenties

“Hilde werkt als freelancer al sinds september 2016 voor Skyscanner, om de zichtbaarheid van Skyscanner in Nederland te vergroten in de online, print en TV media. Bij Skyscanner willen we resultaten kunnen meten, wat lastig kan zijn met PR, maar Hilde staat hier voor open en heeft samen met ons hier manieren voor gevonden. Hilde is erg fijn om mee te werken, heeft altijd veel ideeën, is enthousiast, recht door zee en werkt hard om de beste resultaten te krijgen.”

Marijke Cortenbach, Growth Executive Skyscanner

"Hilde weet precies hoe ze verrassende en boeiende berichtgeving in de Nederlandse pers kan realiseren. Ze werkt zelfstandig en is een echte self-starter; ze heeft niet veel begeleiding of uitleg over de producten of diensten van onze klanten nodig. Aangezien Hilde een doorgewinterde PR-consultant is, weet zij met welke journalist zij contact moet opnemen en welke specifieke inhoud zij moet aanreiken om de juiste media-resultaten te krijgen.

Chad Torbin, Principal Speakeasy Strategies

"Hilde heeft een schrijfstijl die ze goed weet aan te passen op de doelgroep. Ook begrijpt ze wanneer zaken urgent zijn en handelt hier dan ook naar.  Zo krijg je als klant het gevoel dat ze weet waar het over gaat. Ze geeft ook advies op maat, en geeft duidelijk aan waarom zaken wel en niet werken. Ik werk graag met haar samen."

Jantina van Beers, Bestuurslid PR & Communicatie Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers

Referenties Hilde Kok

Contact

Wil je meer info, voorbeeldteksten of een vrijblijvend adviesgesprek? Laat dan je e-mailadres en telefoonnummer achter. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.